Basamaklı mekanizmalar video slotları Başarıbet ve parametreler

Herkes, kulüp, duydum böyle isimler, örneğin, “kademeli makaralar” , “Yuvarlanan makaralar” ve “Yuvarlanan makaralar”. Hepsi varsayıyor özdeş algoritma.Kazanan kombinasyon yeni semboller sahip olmak ek ödül bir dönüş. Standart basaribet casino giriş ver oyuncu yalnızca bir şans bir kazanma kombinasyonu her turda. O etkinleştirir devrim ve izler aynı simgeler ödeme hatları. Video slotları basamaklı (çığ, düşme vb.)) makaralar hareket farklı, verme müşteri fırsat ek ücretsiz kazançlar için. Şöyle oluyor:

  • Sonuç olarak yuvarlak ortaya çıkar kazanan dizi.
  • Resimler bir kazanan kombinasyon silindi (veya patlayabilir) ve boş alanlar atmak.
  • Bu boş boşluklarda form veya (düşme) yeni semboller .
  • Ziyaretçi ödül alır eğer böyle ayrıca oluşturun kazanan bir kombinasyon kendi aranızda veya oyun alanı üzerindeki diğerleri işaretler ile.

Bu mekanizma kazanan kombinasyonlar kazanana kadar çoğaltılır ödeme hatlarında oluşturulması durmayacak. Farklı adlar verildiğinde, tüm işlevsellik iş tam olarak aynı. İlk ve devrim niteliğinde bu tür oyun öne çıkıyor Gonzo’s Quest, icat edildi NetEnt ve 2010’da yayınlandı.

Şöhret nedenleri kademeli makineler Basaribet

Kullanıcılar artık gerekmeyecek ilkel aç makaralar ve eşleşme için bekleyin ödül aktif hatlardan biri.maksimum dinamik süreç ve ilginç eğlence tarafından ilgileniyor, ayrıntılı grafik öğeleri ile hoş animasyon ile başlangıç efektler ve bitirme mekanizmalar emülatörün karlılığını artırmak. Cascade Reels iyi mevcut gereksinimleri karşılıyor. Gelişen ödül kombinasyonlar ve bu yeni semboller ilgiyi uyandırmak ve alevlendirmek duygular.Özellikle dalgalardan biri yardıma katkıda bulunacaksa önemli nakit ödül.

Basamaklı makaralar bir şans sağlayın kazan birkaç bir tur için ödemeler. oluştururken karlı kombinasyonlar arka arkaya birkaç kez kazanç miktarları sağlayabilir oldukça önemli miktar. Bazı tedarikçiler uygulayın ek katsayılar hangi önemli ölçüde arttı ödül.

RTP ve volatilite üzerindeki etki

Kademeli sıklıkla etkilemez teorik getiri oyuncuya slot makineleri. Bir şans var alın emülatörler ile ağırlıklı karlılık yüzdesi (yukarıda 97 %) veya oldukça büyük değil (daha düşük %94). Bağımlılık yok yükselen semboller ve değer finansal getiri hayır.

Ancak, basamaklı makaralar artırma büyük kazanma olasılığı. Çalışma prensibi makine Başarı bet bunu sırasında yeniler temel tur. Sonuç olarak cihazlar ile kademeli algoritma genellikle varsaymak maksimum yüksek dağılım. Çünkü makaralar yetenekli etkinleştir her biri iki kez (veya daha fazla) aynı maliyet için.Bu şunu önerir kazanan kombinasyonlar yapamayacak düşmeyecek çok sık. çığ oyun simülatörleri içindeki düzenlilik sıklıkla artık yok %25-30.