Basamaklı makaralar çevrimiçi slotlarda Başarıbet ve karakteristik özellikler

Herkes, kumarhane, hatırlıyorum benzer adlar, örneğin, “kademeli makaralar” , “Yuvarlanan makaralar” ve “Yuvarlanan makaralar”. Hepsi sağlıyor aynı oyun oynanışı.Kazanan kombo yeni resimler elde etmek ek kazançlar bir dönüş. Sıradan basaribet giris teklif ziyaretçi yalnız şans bir kazanma kombinasyonu her turda. O yükler döndürme ve izler benzer piktogramlar ödül hatları. Slotlar basamaklı (çığ, düşme vb.)) makaralar işlev farklı, sunma oyuncu şans ek ücretsiz kazançlar için. Şöyle görünüyor:

  • Sonuç olarak yuvarlak oluşturur kazanan kombinasyon.
  • Simgeler bir kazanan kombinasyon kaybolma (ya dağılım) ve boş konumlardan ayrılmak.
  • bunlarda boş boşluklarda sıraya çıkma veya (düşme) yeni resimler.
  • Oyuncu ödül alır eğer bunlar simgeler ek olarak oluşturun kârlı bir kombinasyon birbirinizle veya makaralar üzerindeki diğerleri piktogramlar ile.

Bu algoritma kazanan zincirler kazanana kadar oluşur ödül hatlarında görünmesi durmayacak. Farklı adlara rağmen, tüm seçenekler iş aynı şekilde. En yeni bu türden oyun öne çıkıyor Gonzo’nun Görevi , piyasaya sürüldü NetEnt ve 2010’da yayınlandı.

Popülerlik nedenleri kademeli slotlar Basaribet

Oyuncular için artık gerekli değil basit kaydır makaralar ve görünmesi için bekleyin kazanma kombinasyonu aktif hatlardan biri.dinamik oyun ve olağanüstü eğlence tarafından cihazlar, ayrıntılı grafikler ile 3D animasyon ile başlangıç efektler ve bitirme mekanik oyunu daha karlı hale getirmek. Cascade Reels tamamen bu beklentileri karşılıyor. Bina başarılı yapılandırmalar ve bu yeni simgeler dikkat çekmek ve artırmak duygusal bileşen.Özellikle çığlardan biri yol açacak büyük ödül.

Basamaklı makaralar yardım sahip birden fazla ödül. inşa ederken karlı kombinasyonlar birkaç arka arkaya kez ödemeler biçim oldukça büyük miktar. Belirli şirketler teklif ek çarpanlar hangi önemli ölçüde artır ödeme.

Teorik getiri ve volatilite düzeyi üzerindeki etki

Çığ genellikle etkisi yoktur kârlılık makineler. Mümkün indir simülatörler ile önemli teorik getiri düzeyi (daha büyük 97 %) veya nispeten küçük (daha düşük %94). Bağlantı yok düşme piktogramlar ve değer finansal getiri beklenmiyor.

Ama, kademeli makaralar arttırma büyük kazanma olasılığı. Mekanizma simülatör Başarı bet bunu sırasında yeniler ana tur. Sonuç olarak kumar simülatörleri ile çığ sistemi genellikle var önemli uçuculuk. Çünkü makaralar haklı olarak açın iki kez (veya daha fazla) aynı fiyat için.Bu şu anlama gelir karlı zincirler yapamayacak biçim yeterince sık. çığ emülatörler içindeki sistematiklikleri çoğu zaman daha yüksek yok.